UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Concurs microrelats
Concurs de microrelats feministes

L'Àrea d'Igualtat, Diversitat i Polítiques inclusives de l'Ajuntament de Gandia i el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València convoquen aquest concurs que té com a objectiu contribuir a il.lustrar, comprendre i difondre el feminisme i afavorir la interpretació de la realitat i dels problemes de la societat actual en clau feminista.

En aquest concurs pot participar qualsevol persona major d’edat. S’ha de presentar un microrelat, original i inèdit, amb una extensió màxima de 400 paraules, sense contar el títol. Els treballs poden estar escrits en valencià o en castellà. Els participants i les participants tan sols podran presentar un treball inspirat en el lema de la convocatòria. El període de presentació és de l’1 al 13 de novembre i les obres cal remitir-les al mail: igualtatidonagandia@gmail.com

El jurat estarà composat per la regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, Juana Navarro; l’escriptora Àngels Gregori i el professor del Departament de Filologia Espanyola de la UV, Jesús Perís. Així doncs, la convocatòria estableix dos premis: el primer de 300€ i el segon de 200€. Ambdós seran lliurats en l’acte institucional previst el proper 25 de novembre. 

MÉS INFORMACIÓ: https://ir.uv.es/sSf2dUb

 

 

Data De 29 de setembre de 2021 a 13 de novembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Centre Internacional de Gandia

 
Organitza

Centre Internacional de Gandia

Unitat d'Igualtat de la UV

Àrea d'Igualtat, Diversitat i Polítiques inclusives de l'Ajuntament de Gandia.

www.uv.es/uvgandia

 

Contacta issagc@hotmail.com

 
Més informació