UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

III Campus Escola Valenciana d'Innovació LABORA-UV
III Campus Escola Valenciana d'Innovació LABORA-UV

La Universitat de València i el Servei Valencià d'Ocupació LABORA organitzen el III Campus Escola Valenciana d’Innovació LABORA-UV. Els dies 30 de setembre i 1 d'octubre tindrà lloc, a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau, la 3ª edició del Campus Escola Valenciana d’Innovació EVInnova LABORA – Universitat de València. El programa d'aquesta edició reflexiona sobre com incorporar la innovació pública i la transformació organitzativa en els processos de gestió dels serveis públics de Formació Professional per a l'Ocupació (FPE).


L'Escola Valenciana d'Innovació LABORA- UV (EVInnova LABORA – UV) va sorgir l'any 2018 com un espai per a promoure la innovació i gestió del canvi en els serveis públics de la Formació Professional per a l'Ocupació a través de la contribució transformadora de les persones.


En el III Campus EVInnova LABORA – UV participarà personal dels centres LABORA de la Comunitat Valenciana relacionat amb l'emprenedoria i la innovació en l'àmbit de l'ocupació i la formació pública, amb l'objectiu de construir una administració que s'adapte millor als canvis de la societat i als requeriments laborals d'aquesta.


L'esdeveniment s'inaugurarà el pròxim 30 de setembre a les 9.30 a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau, a càrrec de Rocío Briones Morales, directora general d'Ocupació i Formació de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.


La conferència inaugural serà a càrrec de Rafael J. García Martínez, codirector d’EVInnova LABORA-UV i director de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) de la Universitat de València; i de Rosa María López Pérez, codirectora d’EVInnova i subdirectora general de Formació Professional per a l'Ocupació de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.


Enric Nomdedéu Biosca, director general de LABORA i secretari autonòmic d'Ocupació de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, serà l'encarregat de clausurar el Campus el dia 1 d'octubre.


Sota el format de diàlegs i experiències pràctiques d'innovació, el III Campus EVInnova LABORA – UV comptarà amb les intervencions de destacades i destacats professionals del sector de l'ocupació com Belén Rebollo Moral, cap d'Àrea de Seguiment i Control del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE); així com amb professionals del camp de la innovació com Fernando Marhuenda Fluixa, catedràtic d'Universitat del Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València; Raúl Oliván Cortés, director general de Govern Obert i Innovació Social del Departament de Ciutadania i Drets Socials del Govern d'Aragó, així com Virginio Gallardo Yebra i Alicia Pomares Casado, socis-directors del Grup Humannova.

Pots trobar el programa complet en el següent enllaç.


Tota la informació sobre aquest esdeveniment en el següent enllaç

 
Període de l'esdeveniment:
  • 30 de setembre de 2021 de 08:30 a 13:30. Dijous.
  • 1 d’octubre de 2021 de 09:00 a 14:30. Divendres.
 
 
Lloc de realització

Sala Matilde Salvador (La Nau)

 
Organitza

Universitat de València i LABORA.

https://www.uv.es/uvempren

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació