UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Jornada pel dia internacional de les persones majors

Amb motiu del dia internacional de les persones majors, es celebra a Carcaixent la jornada per un model d'envelliment actiu: reflexions participades des de la Ribera Alta organitzada des del Laboratori de Serveis Socials de la Ribera Alta. La jornada tindrà lloc al saló d’actes del Centre de Dia de persones majors de Carcaixent, des de les 9:00h fins a les 13:30h. Es comptarà amb la ponència de Gustavo García, de l'Associació Estatal de Directors/es i Gerents de Serveis Socials, així com les ponències de bones pràctiques des del territori per part de la Mancomunitat de la Ribera Alta, la Pobla Llarga i Carcaixent.

L’objectiu de la jornada és crear un espai per a donar difusió a bones pràctiques dels serveis socials municipals en l’àmbit de l’envelliment actiu i reflexionar conjuntament al voltant d'aquest tema.

Organitza: Equip de recerca del Laboratori de Serveis Socials de la Ribera Alta Col·labora: Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local, Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Diputació Provincial de València, Mancomunitat de la Ribera Alta, Ajuntament d'Alzira i Ajuntament de Carcaixent.

 

Data 1 d’octubre de 2021 de 09:00 a 13:30. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Carcaixent - Centre Integral de Majors

 
Organitza

Laboratori de Serveis Socials de la Ribera Alta.

 

Contacta gloria.caravantes@uv.es

 
Més informació