UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

II Edició de la Universitat de Tardor de Llíria:
Inscripció: IV Edició de la Universitat de Tardor de Llíria (29 d'octubre)

Llíria forma part de la xarxa d'Universitats Estacionals de la Universitat de València, un programa impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb presència en 20 localitats valencianes. Enguany presentem la IV EDICIÓ DE LA UNIVERSITAT ESTACIONAL DE LLÍRIA, fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de Llíria, la Diputació de València i Caixa Popular.

En aquest any 2021 la Universitat de Tardor arriba al Conservatori Professional de Música de Llíria amb el lema “música i educació cívica”. Sota el prisma de la música com a potent instrument de transformació social al llarg de la història, es desenvoluparan diferents experiències, que tindran com a denominador comú la construcció d'una ciutadania crítica i compromesa que exigeix un segle XXI canviant i globalitzador.

En aquests moments d'incertesa, la Universitat de Tardor es consolida a Llíria com un punt de trobada entre docents, professionals, estudiants, i ciutadans i ciutadanes de la localitat i el seu entorn pròxim. Una iniciativa gratuïta i oberta al públic en general que compta amb la participació de professorat de la Universitat de València i amb la d'especialistes locals que se centren en l'art musical tan present en la zona. Una iniciativa que es consolida any rere any i que posa de manifest l'interés de la ciutadania per acostar-se a l'art musical des de les múltiples perspectives que aquest ofereix.

Les excepcionals mesures sanitàries que s'han adoptat per a la realització d'aquesta jornada fan necessari una inscripció prèvia, que és totalment gratuïta, a causa del caràcter públic de la Universitat de València. Es pot assistir a la jornada de manera presencial a través del següent enllaç (CLIC ACÍ PER A INSCRIPCIÓ PRESENCIAL); o de manera telemàtica, a través d'aquest altre que s'habilitarà minuts abans de l'inici de la jornada (CLIC ACÍ PER A VEURE EN STREAMING). A més, totes les persones matriculades obtindran un certificat d'assistència.

 

Data De 28 de setembre de 2021 a 28 d’octubre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Conservatorio Profesional de Música de Llíria (C/ del Trencall, 4)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Ajuntament de Llíria

Diputació de València

Caixa Popular.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació