UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Pau de les Germanies. Pintura del segle XIX de Marcelino Unceta.
Universitat de Tardor d'Alaquàs: L'Horta en la cruïlla. Algunes decisions històriques crucials

La Universitat de València, junt a la Diputació de València i Caixa Popular, presenta la quarta edició de la Universitat de Tardor d'Alaquàs, fruit de l'estreta col·laboració entre aquestes institucions i l'Ajuntament d'Alaquàs.

El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València és el responsable de la realització d'aquesta nova edició de la Universitat Estacional d'Alaquàs.

El cicle "L'Horta en la cruïlla: algunes decisions històriques crucials" abordarà per al marc de l'Horta de València alguns moments històrics en els quals es va haver de prendre partit, la qual cosa va suposar enfrontaments entre classes socials, entre oligarquies, entre ideologies, etc., així com les seues conseqüències.

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la investigació i la transferència del coneixement, que pretén convertir-se en un referent a Alaquàs i la seua comarca.

 

Data 7 d’octubre de 2021 de 17:00 a 19:30. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Castell d'Alaquàs

 
Organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació