UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

VI Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres: el paper de les finances davant la corona crisi
VI Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres

El proper 9 de novembre tindrà lloc les VI Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres: el paper de les finances davant la corona crisi, mitjançant videoconferència, de 15:00h a 21:00h

La Jornada serà inaugurada a les 15:30h per José Vicente Gironés, Director General  d'Economia Sostenible Generalitat Valenciana; Francesc Alòs, Director de Responsabilitat Social Corporativa de Caixa Popular, i Joan Ramon Sanchis, Director de la Càtedra EBC de la Universitat de València.

A la primera part de la Jornada, Marta de la Cuesta, Coordinadora del Máster en Sostenibilidad y RSC de la UNED, impartirà la conferència “LA RESPONSABILIDAD SOCIAL DE LA BANCA ANTE LA CORONA CRISIS”.  

La segona part de la conferència constarà de la conferència “FINANZAS SOSTENIBLES Y CRISIS ECONÓMICAS”, impartida per Andrea González González, Subdirectora General de Spainsif. Seguidament, tindrà lloc la Taula Rodona «BANCOS DE PROXIMIDAD: SU PAPEL ANTE LA CRISIS”, formada per Francesc Alòs, Director de Responsabilitat Social de Caixa Popular; Vicent Ortiz, Cap de Secretaria i Obra Social de Caixa Ontinyent; i Ramon Cardona, Coordinador de les persones sòcies de FIARE BANCA ETICA a Alacant, Castelló i València. Aquesta Taula Rodona serà moderada per Irene Comeig, Directora del Máster de Finances Corporatives de la Universitat de València.

Per a finalitzar, a la clausura comptarem amb  José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d'Economia de la Universitat de València; Irene Comeig, Directora del Máster de Finances Corporatives de la Universitat de València; i  Joan Ramon Sanchis, Director de la Càtedra EBC de la Universitat de València.

Inscripció gratuïta 

 

Data 9 de novembre de 2020 de 15:00 a 21:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Videoconferència

 
Organitza

Càtedra d'Economia del Bé Comú.

 

Contacta catedraebc@uv.es

 
Més informació