UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Nova edició del programa Santander X Explorer a la Universitat de València

Santander X Explorer és un programa gratuït d'emprenedoria en el qual, durant dotze setmanes, les persones participants rebran formació, suport i acompanyament per a validar les seues idees de negoci sostenible que contribuïsquen a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030.

 

L'Explorer Space de la Universitat de València es convertirà en un centre de cotreball d'alt rendiment on les persones participants desenvoluparan les seues idees de manera col·laborativa i rebran assessorament personalitzat per part d'un coordinador o coordinadora. Els joves podran formar-se a través d'una plataforma digital interactiva que els brindarà les eines i habilitats necessàries per a desenvolupar una solució sòlida, viable i sostenible a algun dels problemes relacionats amb els ODS 2030, tot de la mà d'un Xcout o mentor experimentat que els guiarà durant el camí emprenedor.

Podran participar joves emprenedors i emprenedores d'entre 18 i 31 anys que tinguen una idea o projecte potencial en fase de preincubació i que no tinguen empresa legalment constituïda. Les inscripcions estan obertes fins al 12 de desembre i es poden formalitzar a través de la plataforma d'emprenedoria universitària Santander X.

En finalitzar el període de formació, els Explorer que completen les activitats del programa rebran un certificat de participació, i el millor projecte de la Universitat de València Space serà premiat amb l'Explorer Trip, una experiència intensiva d'immersió i formació consistent en un viatge d'una setmana de duració a l'estiu de 2022 a la European Innovation Academy que se celebrarà a Porto (Portugal), on coincidirà amb la resta dels equips seleccionats per cada centre Explorer.

Per a més informació pots consultar la convocatòria 2022 del Santander X Explorer.

 

Data De 1 d’octubre de 2021 a 12 de desembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació