UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

40 beques del curs Motiva Equips Àgils del UVemprén Campus
40 beques del curs Motiva Equips Àgils de l'UVemprén Campus

Fins al 8 de novembre romandrà obert el termini per a sol·licitar la participació en el curs Motiva Equips Àgils del Campus UVemprén - Santander Universitats, una acció formativa en línia de nivell inicial que tindrà lloc els dies 15 i 17 de novembre de 16.30 a 19.30 hores. Aquesta convocatòria està oberta a tot l'estudiantat de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, que atorga el Banc Santander per a cobrir despeses de matrícula.

Els objectius d'aquest curs són descobrir les motivacions de les persones en les organitzacions i equips, impulsar la motivació dels equips i crear entorns saludables a nivell de felicitat organitzacional. La metodologia és eminentment pràctica i requereix la participació activa de l'alumnat.

El curs, que tindrà lloc el dilluns 15 i dimecres 17 de novembre de 16.30 a 19.30 hores s'impartirà per Youssef Oufaska, trainer en Management 3.0 i apassionat de l'agilitat organitzacional. El contingut d'aquest programa de sis hores de duració es divideix en 4 parts: Motivation and Engagement; Worker Happiness; Individuals and Interactions; i Rewards and Incentive.

Les persones interessades tenen de termini fins al 8 de novembre per a presentar la sol·licitud. Tota la informació sobre el curs i sobre com sol·licitar alguna de les 40 beques que ofereix Banc Santander per a cobrir les despeses de matrícula ho pots trobar en el següent enllaç.

 

Data De 3 de novembre de 2021 a 15 de novembre de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació