UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

II Jornada Científica-Tècnica Cátedra DAM

El pròxim 3 de desembre, la Càtedra DAM de Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l’Aigua Residual de la Universitat de València celebra la II Jornada Científica-Tècnica sobre l’aprofitament de l’aigua residual com a font de recursos. La cita serà en el Saló d’Actes de la Fundació Universitat Empresa-ADEIT en València.

En l’acte d’inauguració de la jornada participaran la vicerectora d’Innovació i Transferència, M. Dolores Real, la responsable R+D+i de l’empresa Depuración de Agua del Mediterráneo, Laura Pastor, i Alberto Bouzas, director de la càtedra DAM.

L’aprofitament de les aigües residuals tractades suposa un pilar bàsic per promoure un ús més racional de l’aigua. No obstant això, les aigües residuals s’han de concebre no només com una font d’aigua sinó també com una font d’altres recursos com ara energia, nutrients i altres productes de valor afegit. Aquest enfocament s’emmarca en els plantejaments de l’Economia Circular que fomenta un ús més sostenible dels recursos naturals.

La jornada comptarà amb experts en Economia Circular, transferència tecnològica i intel·ligència artificial en el sector de l’aigua. Així mateix, en aquesta jornada, centres de referència en la investigació i el tractament d’aigües residuals urbanes i industrials com IDAEA-CSIC, CIEMAT, ITQ, ICRA, Universidad de Sevilla, Università di Verona i Universitat Politècnica de València repassaran diferents alternatives tecnològiques per al tractament i recuperació de recursos de l’aigua residual.

L’esdeveniment és d’accés gratuït i està dirigit a entitats públiques, professionals del sector de la depuració d’aigües, investigadors i estudiants universitaris afins al tractament de l’aigua residual i la recuperació de recursos inclosos en aquesta. Tota la informació en aquest enllaç.

 

Data 3 de desembre de 2019 de 09:00 a 16:30. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

Salón d' Actes Fundació Universitat Empresa-ADEIT

 
Organitza

CÁTEDRA DAM.

 

Contacta bouzas@uv.es

 
Més informació