UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Teatro romà de Sagunt
Oberta inscripció Erasmus al Territori - Sagunt, Patrimoni Cultural

Sortida 26 d'octubre

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial I Societat i el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, continua amb el programa Erasmus en el Territori. En aquesta 7a edició s'han organitzat uns itineraris formatius que permetran mostrar alguns municipis valencians referents de la seva cultura i el seu patrimoni.

SAGUNT

Sagunt, localitzada a 25 km. al nord de la ciutat de València, és la capital de la comarca del Camp de Morvedre. Situada a la vora del riu Palancia, ocupa un lloc estratègic des del punt de vista geogràfic. 

La seua importància històrica es manifesta a través de les seues més de dues mil anys d'existència. Ciutat receptora de diverses cultures (ibèra, romana, islàmica, cristiana i jueva) conserva un valuós patrimoni històric com el seu Teatre Romà, la Via Romana del Pòrtic o la Jueria. 

A més, manté un important patrimoni industrial fruit de la seua etapa com a ciutat siderúrgica desenvolupada en la zona del port.

 

 

 

Període de l'esdevenimentDe 3 d’octubre de 2019 a 26 d’octubre de 2019. Tots els dies de 15:00 a 22:00.

 
 
Lloc de realització

Sagunt

 
Organitza

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Projeccio Territorial i Societat i el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació amb la col.laboració del Centre d'Idiomes

.

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació