UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

CICFEM23: Comunicaciones o simposios hasta 30 diciembre 22 o 27 enero 23
V Congrés Internacional de Ciència, Feminisme i Masculinitats CICFEM23

Torna CICFEM!


El V Congrés Internacional de Ciència, Feminisme i Masculinitats se celebrarà els dies 3 i 4 de març de 2023 a la Universitat de València en les modalitats 100% presencial i 100% en línia.


Es presentaran gairebé 100 contribucions vinculades amb 11 dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, amb perspectiva de gènere, i des de molt diferents disciplines científiques a través de matèries de salut i benestar, treball decent, indústria, comunitats sostenibles, consum responsable, acció pel clima, pau i justícia.


Gaudirem d'un ampli programa de comunicacions, simposis, panells i conferències principals, així com d'espais “Brown Bags” i altres trobades d'aprenentatge sorprenents.


I, encara que t'animem a venir a València, podràs seguir i interactuar en el congrés de manera en línia des de qualsevol part del món!


Realitza la teva inscripció en cicfem.com i comparteix i gaudeix d'aquest meravellós espai de diàleg igualitari entorn de coneixements científics diversos que ens ajuden a caminar cap a la igualtat de tota la humanitat i la superació de tota violència.


Et deixem ací algunes preguntes freqüents, però no dubtes a escriure'ns a cicfem@gmail.com amb qualsevol dubte. Baix tens les nostres xarxes per a no perdre't res.

T'esperem


Plataforma del congrés: conftool.pro/cicfem2023


@cicfem a Twitter, Instagram i Facebook


CICFEM a YouTube i Telegram

 

 

 

Data De 15 de febrer de 2023 a 4 de març de 2023. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

AUCFEM, Asociación Universitaria Ciencia, Feminismo y Masculinidades, Universitat de València.

 

Contacta esther.roca@uv.es

 
Més informació