UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Admissió màsters
Oberta la preinscripció per als màsters oficials de la UV

La sol·licitud de preinscripció es realitza a través del portal web d'admissió als màsters de la UV. Aquest portal ofereix informació sobre el procés i inclou vídeos tutorials que et guiaran durant el procediment telemàtic de preinscripció. Aquest lloc està dissenyat en format landing page i tota la informació està accessible en la mateixa pàgina mitjançant la navegació en scroll, de manera que es facilita la consulta de la informació amb claredat i senzillesa.

Pel que fa al termini per a realitzar la preinscripció, la UV té dos períodes:

  • Primer termini (fase ordinària): del 15 de febrer al 12 de juny de 2023
  • Segon termini (fase extraordinària), que només estarà obert per a aquells màsters en els quals queden vacants: del 20 de juliol al 4 de setembre

Quin màster estudie?

L'oferta acadèmica de màsters oficials de la UV recull un total de 106 titulacions de les cinc branques del coneixement.

La branca d'Arquitectura i Enginyeria inclou 7 màsters de formació especialitzada en Ciència de Dades, Enginyeries Ambiental, Biomèdica, Electrònica i Química, Tecnologies Web i en Teledetecció.

L'oferta de la branca  d'Arts i Humanitats recull 14 màsters sobre Arqueologia, Patrimoni Cultural, Gestió Cultural, Estudis Hispànics, Estudis Anglesos, Llengües i Literatures, Traducció, Filosofia, Ètica, Història de la Ciència, Història de l’Art i altres titulacions d’Història amb diferents continguts i enfocaments.

Els 17 màsters especialitzats en la branca de Ciències se centren en Virologia, Aqüicultura, Biodiversitat, Contaminació, Biotecnologia i Biomedicina, Biologia, Paleontologia, Física, Matemàtiques, Bioestadística, Optometria, Nanotecnologia i altres àmbits de la Química. A més, enguany es posa en marxa un nou màster interuniversitari en una matèria puntera com son les Tecnologies Quàntiques, amb una oferta de 60 places. 

La branca de Ciències de la Salut consta de 19 màsters en Ciències Odontològiques, Investigació Biomèdica, Reproducció Humana Assistida, Infermeria Oncològica, Fisioteràpia, Fisiologia, Nutrició, Seguretat Alimentària, Malalties Tropicals, Ús de Medicaments, Física Mèdica, Drogodependències, Neurociències, Psicogerontologia, Psicologia Sanitària, Logopèdia, Salut Pública i Bioinformàtica.   

Finalment, en la branca de Ciències Socials i Jurídiques la UV ofereix un total de 49 màsters que contemplen matèries com l'Advocacia, altres aspectes del Dret, Criminologia, Negocis Internacionals, Finances, Comptabilitat, Direcció i Gestió d'Empreses, Economia, Comerç Internacional, Turisme, Activitat Física i l'Esport, Recursos Humans, Prevenció de Riscos Laborals, Benestar Social, Gènere i Polítiques d'Igualtat, Psicopedagogia, Periodisme, Audiovisuals, Educació Especial i Professor/a d'Educació Secundària.

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 15 de febrer de 2023 a 11 de juny de 2023. 24h. Tots els dies.

 
  • 12 de juny de 2023 de 00:00 a 14:00. Dilluns.
 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza
 
Més informació