UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

´La Universitat de València i els seus entorns comarcals: la Safor´

  • 1 de juny de 2016
Image de la noticia

La mostra es pretén constituir com a una representació d’algunes de les característiques bàsiques de la comarca i així incidir en la investigació, la formació i la difusió del coneixement sobre aquest espai.

L´exposició ´La Universitat de València i els seus entorns comarcals: La comarca de La Safor´ està formada per 23 panells elaborats per distints professors de la Universitat de València així com per alguns investigadors locals.

L´objectiu d´esta mostra és realitzar un repàs pels trets més característics de la comarca: la geografia, el paisatge, les zones humides, el turisme, el patrimoni artístic, l’estructura territorial i el desenvolupament, la literatura, l’educació, les festes o els pobles que conformen la comarca.

L’exposició, que ha estat comissariada per Josep Montesinos i Pau Rausell, va ser inaugurada el  22 d’octubre de 2015 a Gandia. Després d´un primer període d´itinerànciaamb èxit d´acollida pels pobles de La Safor, visitant  Benifairó de la Valldigna, Rafelcofer i Tavernes de la Valldigna, la mostra tenia previst el seu recorregut per la comarca visitant noves localitats.