UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

4 de març, jornada 'Gènere i igualtat: reptes i desafiaments actuals' al CG-UV

  • 11 de març de 2013
Cartell de la jornada

El dilluns 4 de març, des de les 09:30 fins les 13:30 hores, tindrà lloc a la Universitat de València-Centre de Gandia la jornada “Gènere i igualtat: reptes i desafiaments”, organitzada pel CG-UV conjuntament amb l’Ajuntament de Gandia.

L’objectiu de la jornada és reflexionar i abordar el dret a la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, des dels diferents àmbits on es veu reflectida la discriminació: familiar, laboral, política, educativa i empresarial.

Pel que fa al programa inclou una ponència a càrrec d’Esther Barberà, catedràtica de Psicologia i membre fundador de l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona de la UV, i posteriorment una taula redona en la que s’abordarà la igualtat des de diferents vessant com l’educativa, la política o l’empresarial. En la taula redona participarán Mercè Morell, catedràtica de Geografia i Història de l´IES Tirant lo Blanch de Gandia, Enrique Orihuel, conseller delegat de Betelgeux, empresa especialitzada en higiene alimentària i Agustina Pérez, catedràtica d´institut de Llengua i Literatura Castellana.

La UV justificarà l’assistència de quatre hores als matriculats.

Llista d'enllaços: