UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Quatre cursos conformen l’oferta de la Universitat d’Hivern de 2015 a Gandia

  • 19 de març de 2015
Image de la noticia

El Centre de Gandia-UV va programa el mes de febrer de 2015 una sèrie de cursos, reconeguts amb crèdits de lliure elecció, de temàtica variada i oberts al públic en general. Els cursos, quatre accions formatives eixe any, es desenvoluparen entre el 9 i el 13 de febrer.

L’oferta la conformaven dos cursos de vint hores que portaven per títol ‘Orígens i evolució del gènere operístic’ i ‘Les relacions interpersonals iaios-néts’. El primer curs estava impartit per la professora de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat de València Ana Botella, i repassava algunes de les obres més importants de Mozart, Verdi, Giordani, Puccini o Strauss. Mentre, el curs de Psicologia estava impartit pel professor Juan Carlos Pastor i tractava d’acostar els alumnes a la relació que es produeix entre els iaios i els néts: les variables que en elles es donen i com influeixen en el desenvolupament personal.

Pel que fa als tallers, també se’n oferien dos amb una durada de deu hores cadascun. El primer d’ells, ‘Reflexions sobre el cinema espanyol’, estava dirigit pel professor Carlos Arenas. En ell es repassavan els moments, pel·lícules i noms destacats del cinema espanyol però també es realitzà un repàs sobre els prejudicis, tòpics i problemàtiques a les que s’ha d’enfrontar.

Per últim, el taller ‘Pintura moderna i postmoderna. De Manet a la tecnologia digital’ va ser impartit pel pintor gandià Joan Costa. En ell es repassava l’obra dels autors més destacats del modernisme, l’impressionisme, el cubisme, l’expressionisme i el pop-art fins a l’arribada de la tecnologia digital.

Els cursos eren convalidables per dos crèdits de lliure elecció, mentre que els tallers es poden convalidar per un crèdit.