UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

La docència presencial de la Universitat dels Majors queda suspesa per aquest curs

  • UVGandia
  • 9 d’abril de 2020
Image de la noticia

Seguint les instruccions del Rectorat de la Universitat de València ha quedat suspesa la formació presencial per aquest curs 2019/2020. Aquesta decisió afecta al programa de la Universitat dels Majors que no reprendrà les seues classes. No obstant això, des del Centre Internacional de Gandia contina treballant-se per garantir que l'alumnat reba tot el material que el professorat ens faça arribar. A més a més continua en marxa la iniciativa UNIMAJORS A CASA!

El passat 3 d'abril el conjunt d’universitats públiques valencianes i la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital acordaren que aquest curs acadèmic  acabaria online no reprenent-se l'activitat presencial. Aquesta decisió afecta, també, a la Universitat dels Majors de Gandia que no reprendrà les classes.

Tanmateix, l'equip del centre continua treballant per dur a terme la iniciativa Unimajors a casa!. Una iniciativa en la que, per una banda, proporcionem als alumnes la informació i materials que ens remet el professorat així com tots aquells continguts que considerem puguen ser del seu interés. Per altra banda, volem, a través d'aquest programa, conèixer la forma en que els nostres alumnes estan vivint aquest període de confinament.

Amb motiu d'aquesta decisió, la directora del Centre de Gandia, Carme Melo, sí ha volgut dirigir-se a l'alumnat i els ha fet arribar les següents línies que també compartim per aquesta via:

Estimats alumnes,

Ens dirigim novament a vosaltres amb el desig que es trobeu bé, malgrat la situació de confinament que estem vivint. Volem comunicar-vos que, d’acord amb les instruccions rebudes per part de la Rectora i el Vicerrector de Projecció Territorial i Societat, la docència de manera presencial ha quedat suspesa definitivament per al present curs en tota la Universitat de València. No obstant, des del Centre Internacional de Gandia continuem treballant per garantir-vos que rebeu tot el material i documentació que ens faça arribar el professorat de les assignatures en les quals esteu matriculats/des. A més a més continua la iniciativa UNIMAJORS A CASA! D'altra banda, com sabeu venen dies festius de Setmana Santa i Pasqua, període de vacances que hem de respectar seguint el calendari laboral de la Universitat de València. Aleshores tal vegada no rebeu tanta documentació ni informació, però sapieu que continuem treballant per a continuar plenament a partir del dia 21 d’abril.

Recordeu que estem a la vostra disposició al correu uvgandia@uv.es per a qualsevol consulta.

Bones Pasqües i molta força! Carme Melo