UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

UVgandia posa en marxa un servei d'informació via WhatsApp

  • UVGandia
  • 13 de maig de 2020
WhatsApp UVgandia

El Centre Internacional de Gandia ofereix un servei d'informació gratuïta via whatsApp. A través d'aquest sistema les usuàries i els usuaris podran accedir de manera ràpida a les informacions d'interés, agenda, avisos i incidències urgents del Centre.

Donar-se d'alta és molt fàcil: tan sols cal enviar ALTA al número de telèfon 638 984 663 i en menys de 72 hores començaràs a rebre la informació del centre. A més, si eres alumne o alumna de la Universitat dels Majors és convenient que indiques el curs on et trobes per a poder enviar-te informacions més específiques. 

A continuació, indiquem els passos a seguir:

  • Quin servei oferim?

UVgandia ofereix a les usuàries i els usuaris un servei unidireccional de distribució d'informació d’interès del Centre.  Es tracta d'un servei d'informació gratuïta per on podreu rebre
 informacions d'interés, agenda, avisos i incidències urgents del Centre Internacional de Gandia.

  • Puc fer una consulta?

No es tracta d'un servei de xat. Les usuaàries i els usuaris no poden fer consultes ni mantindre converses amb la resta de membres del grup mitjançant aquesta aplicació.

  • Què he de fer per a donar-me d'alta?

1. Enviar ALTA + NOM al número 638 984 663

2. Guardar a la vostra agenda el número de telèfon. IMPORTANT: si no guardeu el número no podreu rebre informació. En un període màxim de 72 hores, els usuaris i usuàries començaran a rebre informació del servei/s triat/s.

 Una vegada d´alta, la FGUV tindrà accés a les dades del perfil del/la usuari/a, foto, estat, etc, i les seues actualitzacions.

  • I per a sol·licitar la Baixa?

 Enviant un WhatsApp amb la paraula BAIXA + UVgandia, deixaràs de rebre les comunicacions a través d´esta aplicació.

 En un termini de 10 dies el UVgandia confirmarà la baixa dels serveis.

  • La meua privacitat està protegida?

Com a usuari/a de WhatsApp haurà de saber que les seues dades seran utilitzades i emmagatzemades per WhatsApp Inc. Pot consultar les condicions d'ús i de privacitat de WhatsApp.

Quant al tractament de les teues dades per part de la FGUV pot rebre més informació en les nostres polítiques de privacitat.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies