UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

La nova directora del CIG-UV, Carme Melo, es rebuda per l'alcadessa de Gandia, Diana Morant

  • UVGandia
  • 26 de juny de 2020
Diana Morant, Carme Melo i Carme Fuster a Gandia aquest matí

La primera edil ha estat acompanyada per la regidora d'educació de la ciutat, Carme Fuster. Ambdues van rebre, el passat divendres 26 de juny, a l'ajuntament de Gandia a la nova directora del Centre que la Universitat de València té a la capital de La Safor.

Aquest primer encontre va servir per establir una primera presa de contacte després de la designació de Melo com a directora del Centre Internacional de Gandia. A més, a la reunió es va aprofitar per abordar les línies mestres  de la 37 Universitat d'Estiu de Gandia que, per primera vegada en la seua història, se celebrarà de manera telemàtica a causa de la pandèmia de la COVID-19. En aquesta reunió, a més, Carme Melo va explicar a les autoritats municipals que els seus objectius al front del centre passen per impulsar el seu vessant internacional  i dirigir les seues activitats cap a qüestions relacionades amb l’emergència climàtica i la crisi ambiental, com dos dels principals reptes als quals ha de fer front la nostra societat. Entre les línies estratègiques formulades per la nova directora es troba, també, reforçar la relació entre la Universitat i la societat i teixir xarxes amb les institucions, col.lectius socials i agents econòmics de la Safor i les comarques veïnes, per tal d’identificar necessitats i impulsar projectes de transformació social i ecològica en el territori.   

El repte més immediat és l'edició de la Universitat d'Estiu d'enguany. Una edició que girarà al voltant del lema "Viratge a la sostenibilitat" i es desenvoluparà en línia del 17 al 24 de juliol. En els propers dies es donarà a conèixer la programació completa i s'obrirà la matrícula per als cursos que, en aquesta ocasió, serà gratuïta.