UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat, en el concert de Nadal de Gandia

  • 18 de desembre de 2018
Image de la noticia

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat, sota la batuta de Beatriz Fernández, va actuar al Teatre Serrano el 20 de desembre de 2018.

Com ja és tradició en els últims anys la Universitat celebra l´arribada de les festes de Nadal amb un concert protagonitzat, en aquesta ocasió, per l´Orquestra Filharmònica de la UV.

En la primera part del concert l´Orquestra estava acompanyada pel piano de Jorge Tabarés i s´interpretaren peces de Edvard Grieg. Mentre, per a la segona part es va preparar una selecció de peces de Johann Strauss II (1825-1899) del repertori propi de l´any nou vienès. La primera peça en sonar va ser l’obertura Die Fledermaus (El rat penat);es continuà amb la marxa Persischer, op. 289 (Marxa persa); el vals Frühlingsstimmen, op. 410 (Veus de primavera); la polca Tritsch-Tratsch, op. 214 i el vals Kaiser-Walzer, op. 437 (Vals de l’emperador).

Aquest concert suposava la primera vegada que Beatriz Fernandez, nova directora de l´Orquestra, visitava Gandia. Fernández va pendre el relleu d´Hilari Garcia el passat mes de setembre i és la primera dona al capdavant d´una orquestra universitaria espanyola.

El programa del concert era el següent: