UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Concert de Primavera de maig

  • 15 de maig de 2014
Pentagrama

El 15 de maig, a les 19.30h va tindre lloc el ´Concert de primavera a càrrec d´un quintet de vent de l´Orquestra Filharmònica de la UV en el Palau Ducal dels Borja.

El 15 de maig, a les 19.30h va tindre lloc el ´Concert de primavera a càrrec d´un quintet de vent de l´Orquestra Filharmònica de la UV en el Palau Ducal dels Borja.

 

CONCERT DE PRIMAVERA

 

-15 de maig de 2014

-Pati d’armes del Palau Ducal

-19.30h

 

A càrrec de Liebe Quintet. Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

PROGRAMA

 

I Danses hongareses antigues (del segle XVII) Feremc Farka

 

Intrada - Allegro moderato (1905-2000)

Lassú - Moderato, maestoso

Lapockás támc - Allegro, quasi Scherzo

Chorea - Moderato

Ugrós - Allegro

Sis bagatel·les György Ligeti

Allegro con spirito (1923-2006)

Rubato. Lamentoso

Allegro grazioso

Presto ruvido

Béla Bartók in memoriam - Adagio. Mesto

Molto vivace. Capriccioso

 

II Quintet, op. 43. Carl Nielsen

Allegro ben moderato (1865-1931)

Menuet

Preludium - Tema con variazioni

 

Three Moods Andrey Rubtsov

 

Void (buit)  (1982- )

Sadness (tristesa)

Frivolity (frivolitat)

Liebe Quintet

 

Isabel María Carrasco, flauta

Mariano Esteban, oboè

Alexandre Molina, fagot

Claudia Camarasa, clarinet

Raquel Jiménez, trompa

Liebe Quintet

 

Naix al setembre de 2013 de la inquietud per la música de cambra de cinc joves intèrprets del Conservatori Superior de Música de València “Joaquín Rodrigo”, sota la tutela de la professora del centre Isabel Clara Soler. Tots ells són integrants de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

Individualment, han realitzat treball cambrístic amb altres agrupacions i han guanyat diversos premis en els concursos següents: “II Concurs de Música de Cambra de l’Acadèmia de la Música Valenciana”, “VII Concurs Internacional de Música de Cambra de Mislata”, “IX Concurs Vila de Cox”, “II Concurs Ciutat de Borriana”, “III Concurs Higini Anglès de Reus”, etc.

Pel que fa al treball simfònic, els components d’aquest grup han participat en diverses orquestres, com ara JONDE (Jove Orquestra Nacional d’Espanya), JOSC (Jove Orquestra Simfònica de Castelló), NJO (Jove Orquestra d’Holanda), JORCAM (Jove Orquestra de la Comunitat de Madrid), JOGV (Jove Orquestra Simfònica de la Generalitat Valenciana), OFUA (Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant), The World Orchestra, Master Symphony Orchestra i Orquestra Municipal de Valencia.

Tots aquests premis i col·laboracions, però, són deguts a l’intens treball dels seus professors: flauta – Magdalena Martínez, Álvaro Octavio, Maria Dolores Tomás i Carolina Lluch; oboè – Miguel Enguídanos i Vicent Llimerà; clarinet – J.V. Herrera, David Martínez, Emilio Ferrando i Vicent Alberola; fagot – Ovidio Giménez, J.C. Civera, Salvador Sanchís, Juan Sapiña i Julio Pallás; trompa – José Sanchís, Manuel Járrega, J.J. Llimerà i Maria Rubio.