UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

El Vicerectorat de Projecció organitza un cicle de conferències obertes a la ciutadania

  • 10 d’octubre de 2018
Image de la noticia

El Vicerectorat de Projecció territorial i societat de la UV, organitza un cicle de conferències obertes al públic en general i emmarcades dintre del programa d´UNISOCIETAT. En total seran 7 ponències impartides per professorat de la Universitat de València i abordaran temes tan diversos com el canvi climàtic, el cinema, la comunicació o la relació entre turisme i gastronomia.

La primera d´aquestes conferències serà el proper 24 d´octubre i estarà a càrrec de Gil-Manuel Hernández, professor de Sociologia i antroplogia social de la UV, i director del Museu Faller de València qui parlarà sobre "Les falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat". Mentre, el 28 de novembre serà el torn del Catedràtic de llengua espanyola Antonio Briz qui tractarà en la seua intervenció sobre la pragmàtica de la comunicació. La última conferència d´aquest any serà el 12 de desembre i portarà per títol "Viure i pensar amb el cinema" a càrrec del degà de la Facultat de Filosofia i Ciència de l´educació, Jesús Alcolea.

"El Mediterrani davant del canvi climàtic. Events metereològics extrems" serà la primera conferència prevista per al 2019. En concret tindrà lloc el 30 de gener i estarà a càrrec de MªJosé Estrela, catedràtica de geografia de la UV. El mes de febrer, Paula Jardón, professora de didàctica de les ciències socials de la UV, ens parlarà sobre "Moros en la costa. Temps de pirateria al mediterrani", serà el dia 27.

Les dos últimes conferències d´aquest curs 2018/2019 seran el 27 de març i el 8 de maig. En la primera d´elles Clara Martínez Fuertes, professora del departament d´organització d´empreses, ens parlarà sobre la relació entre turisme i gastronomia mentre que en la segona Walesska Schlesinger, investigadora del departament de comercialització i investigació de mercats, analitzarà en què consisteix allò que anomenen màrqueting sensorial.

Totes les conferències són a les 19h en l´aula 1 del CIG-UV i estan obertes al públic en general.

Llista d'enllaços: