UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

El Centre de Gandia programa les III Jornades d’Educació sota el tema “Diversitats a l’Escola”

  • 15 de febrer de 2019
Image de la noticia

El curs, que tindrà una duració de 10h, es desenvoluparà el proper mes de març i abordarà temes com les diversitats a l’escola, la coeducació, la intersecció, la igualtat de gènere, les diversitats afectives-sexuals i les diversitats ètnica-cultural. El curs comptarà amb l’acreditació del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la UV.

Ja està oberta la matrícula de les III Jornades de Formació que en aquesta edició  versaran sobre la diversitats a l´escola i que tindran lloc a la Casa de la Cultura de Xeraco els dies 5, 6, 12 i 13 del mes de març, en horari de vesprada. La iniciativa ha estat possibe gràcies a la col·laboració amb el Centre i la Universitat de València dels ajuntaments de Xeraco i de Xeresa. 

La primera sessió tindrà lloc el dimarts 5 de març i en ella la professora Ruth Mestre i Mestre, cap d’Iniciatives de Diversitat de la UV farà una ponència amb el títol "Educant en diversitat des d´una perspectiva interseccional"

 La següent sessió serà el dimecres 6 de març. Les professores Paqui García i María Pardo  ens parlaran sobre “Coeducació i igualtat de gènere", ambdues són membres de  l’Associació per la Coeducació. La següent setmana el curs continuarà amb la conferència "Recursos educatius en diversitat afectivo-sexual i de gènere", impartida pel professor Fran Fernández, responsable de programes educatius de Lambda. El curs finalitzarà el dimecres 13 de març amb una conferència sobre el  "Poble gitano i els reptes a l’àmbit educatiu" a càrrec de la professora Ana Giménez,  de la Universitat Jaume I.

Totes les sessions tindran lloc en la Casa de la Cultura de Xeraco en horari de 18 a 20.30h. Aquest curs està organitzat pel Centre de Gandia de la UV, amb la col·laboració la iniciativa diversitats del Vicerectorat d´Igualtat, Diversiat i Sostenibilitat, els ajuntaments de Xeraco i de Xeresa i el CEFIRE de Gandia.

La matrícula, que és gratuïta, es pot formalitzar en el següent enllaç d´inscripció.