UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Els alumnes d’Unimajors del Centre de Gandia celebren el seu acte de lliurament de diplomes

  • 29 de juny de 2018
Acte imposició de beques Unimajors 2018.
Acte imposició de beques Unimajors 2018.

Els alumnes d’Unimajors de cinqué i tercer de les promocions 2013-2018 i 2015-2018, respectivament, celebraren, el passat 14 de juny, el seu acte de lliurament de diplomes i imposició de beques al Teatre Serrano de Gandia. S´imposaren un total de 68 beques i 40 alumnes finalitzaren el segon cicle d´especialització.

L’acte va estar presidit pel vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla, i el gerent de la Fundació General de la Universitat de València, Cristóbal Suria. Així mateix, també van estar presents el director del Centre de Gandia, J.Emili Aura, i el professorat de la Universitat que imparteix classe a Unimajors.

Seixanta-huit han sigut els alumnes que han finalitzat el primer cicle de l’itinerari d’Humanitats o Ciències Socials, que han rebut la beca i el diploma acreditatiu de mans les autoritats mentres que han sigut una quarantena els què han celebrat que han finalitzat el segon cicle d’especialització.

La Universitat dels Majors celebra enguany el seu desé aniversari a Gandia i hui compta amb quasi mig miler d’alumnes que cursen l´itinerari d´Humanitats i Ciències Socials. L’únic requisit per a accedir és comptar amb 50 anys o més. L’èxit de la Universitat dels Majors a Gandia ha portat a la Universitat de València a repetir l’experiència en altres nou localitats: Ontinyent, Cullera, L´Eliana, Quart de Poblet, Paterna, Requena, Alzira, Benetússer i Massamagrell.