UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Psicologia, esport o dret són alguns dels temes que plantegen les conferències d´Unisocietat

  • 16 de gener de 2018
Unisocietat

El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial ha organitzat a Gandia una sèrie de conferències dins d´Unisocietat, programa marc de la Universitat dels Majors. Així, durant aquests mesos se celebraran quatre xarrades pluridisciplinàries impartides per docents de la Universitat de València.

La primera d’elles va tindre lloc el passat 18 d’octubre i va anar a càrrec del catedràtic de Psicologia Evolutiva Àngel Latorre, qui parlà sobre com gestionar les emocions a través de la intel·ligència emocional. Al mes de novembre, la cita va ser el dia 15 amb la conferència ´Justícia i confiança: els tribunals populars vs el Tribunal de les Aigües de València´, impartida per Virginia Pardo, professora de Dret Processal.

Les següents dues cites seran ja al 2018. El 17 de gener Vicent Añó parlarà sobre ´Activitat física, exercici físic i esport al llarg de la vida´. Añó és degà de la Facultat de Ciències de l’Educació Física i l’Esport. Mentre, l´última conferència d’aquest primer trimestre del curs serà el 7 de febrer i en ella Josep Cantó, professor de la Unitat Docent de Física i Química, parlarà sobre ´Horòscops, astrologia i altres mentides: el perill de les pseudociències´.

Aquestes conferències són obertes al públic en general i no és requisit indispensable estar matriculat en la Universitat dels Majors per assistir-hi.  Es tracta d’una manera de contribuir a la formació de la societat valenciana i, a més, animar a la ciutadania a sumar-se a la Universitat dels Majors que compta en el present curs amb 600 estudiants en la seua seu de Gandia.

Totes les sessions són a les 19 hores a l’aula 1 del CG-UV (C/Tossal, 8).