UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Debat sobre ciberassetjament, en les jornades ´Benestar, Formació i Territori´ a Gandia

  • 16 de novembre de 2016
Image de la noticia

El Centre de Gandia va acollir el passat 18 d´octubre una nova edició de les jornades sobre ´Benestar, Formació i Territori´, amb el ciberassetjament com a tema de debat, organitzades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

´ús d´informació electrònica per atacar un individu o grup és hui dia un problema social recurrent i repetitiu. El ciberassetjament és, doncs, un tema d’actualitat atés que la societat experimenta un rellevant increment en els actes de violència, essencialment emocional. Així doncs, el simposi tractà d’aportar solucions al problema i abordar la mediació en la violència entre iguals, claus de l´educació emocional, habilitats socials o mesures reeducatives.

Després de la inauguració de la jornada, a càrrec del vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla; l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; i la diputada provincial de Benestar Social, Mercedes Berenguer, es realitzà una taula redona amb la intervenció de la professora de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universitat de València Beatriz Lucas; la professora del Departament de Dret Penal Paz Lloria; i Enrique Carbonell, de l’Institut Universitari d’Investigació en Criminologia i Ciències Penals.

Amb el cicle ´Benestar, Formació i Territori´ s´exposa, s´analitza i es debat sobre temes d´especial interés i actualitat per a la societat local a través de les aportacions del personal docent i investigador de la Universitat de València.

Tant el vicerector Jorge Hermosilla com la diputada Mercedes Berenguer coincideixen a assenyalar que l´objectiu d´aquest programa és contribuir a la formació i la transferència de coneixements de la societat local, en la dimensió territorial, comunitària i ciutadana.

Les jornades comptaren amb la col·laboració de la Diputació de València i de l’Ajuntament de Gandia.

Més informació i formulari d´inscripció, ací