UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Cicle en línia de les conferències d'Unisocietat

  • UVGandia
  • 5 de febrer de 2021
Image de la noticia

Aquest mes de febrer totes les conferències organitzades per les seus d'Unisocietat passen a la modalitat en línia i seran accessibles al públic en general de forma gratuïta.

Aquest mes de febrer el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València tenia previst celebrar dues conferències d'Unisocietat organitzades pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat. Es tracta de la conferència "De què parle quan parle dels drets de les persones majors" prevista el dimecres 10 i impartida per Fernando Flores i "Fàrmacs i productes de la cura personal" impartida per Yolanda Picó i prevista per al dia 24 d'aquest mes. Aquestes conferències, al igual que la resta previstes a les seus d'Unisocietat, passen a la modalitat online i es podran seguir de forma virtual.

D'aquesta manera el Vicerectorat de projecció territorial ha organitzat un cicle de vora vint conferències de temàtica molt diversa i impartides, totes elles, pel professorat de la Universitat de València que seran accessibles de forma virtual per al públic en general. Per accedir tan sols cal punxar en el següent enllaç en el dia i l'hora indicats en el programa.

Llista d'enllaços: