UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

L’Ajuntament de Gandia i la Universitat de València convoquen el primer concurs de microrelats feministes

  • UVGandia
  • 29 de setembre de 2021
Concurs microrelats feministes

L’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques inclusives de l’Ajuntament i el Centre Internacional de Gandia de la UV organitzen aquest concurs a la que pot accedir qualsevol persona major d’edat. S’estableixen dos premis de 300 i 200€.

Amb l’objectiu de contribuir a il·lustrar, comprendre i difondre el feminisme les dues institucions convoquen aquest primer concurs de microrelats sota el lema “ Perspectives de poder en femení”. Un lema inspirat en la frase de Mary Wollstonecraft “no desitge que les dones tinguen poder sobre els homes, sinó sobre sí mateixes”. A més, aquest concurs busca afavorir la interpretació de la realitat i dels problemes de la societat actual en clau feminista.

En aquest concurs pot participar qualsevol persona major d’edat. S’ha de presentar un microrelat, original i inèdit, amb una extensió màxima de 400 paraules, sense contar el títol. Els treballs poden estar escrits en valencià o en castellà. Els participants i les participants tan sols podran presentar un treball inspirat en el lema de la convocatòria. El període de presentació és de l’1 al 13 de novembre i les obres cal remitir-les al mail: igualtatidonagandia@gmail.com

El jurat estarà composat per la regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, Juana Navarro; l’escriptora Àngels Gregori i el professor del Departament de Filologia Espanyola de la UV, Jesús Perís. Així doncs, la convocatòria estableix dos premis: el primer de 300€ i el segon de 200€. Ambdós seran lliurats en l’acte institucional previst el proper 25 de novembre. 

Les bases completes del concurs poden ser consultades a la web del CIG-UV: www.uv.es/uvgandia. Aquest concurs compta amb el suport de la Unitat d'Igualtat de la UV.

Llista d'enllaços: