UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Resultat del sorteig de places de primer curs de la Nau Gran Gandia per al curs 2022/20232

  • 9 de setembre de 2022
Image de la noticia
Un moment del sorteig d'aquest matí

Aquest divendres 9 de setembre a les 12h ha tingut lloc el sorteig públic de les places de la Nau Gran Gandia que s'ofereixen al Centre Internacional de Gandia per al curs 2022/2023.

El 69 ha estat el número resultant del sorteig públic de places de la Nau Gran Gandia que s'ha celebrat aquest divendres a les 12 del matí al Centre Internacional de Gandia. 

D'aquesta manera, la persona inscrita amb el número 69 serà la primera beneficiària d'una de les 48 places disponibles per al primer curs de la Nau GRan Gandia. La resta de places seran oferides als inscrits en els números successius.

En total havien estat 153 les persones que havien formalitzat la seua inscripció per al curs 2022/2023. Tot i això, les persones que no hagen obtingut plaça per a primer curs tenen la possibilitat d'accedir a Espera Activa. 

Per tal de consultar el resultat del sorteig cal adreçar-se a les oficines del Centre Internacional de Gandia situades al Carrer Tossal 8 de la ciutat. En tot cas, en els propers dies totes les persones incrites seran informades del resultat.

Les classes de la Nau Gran Gandia comencen el proper dimarts 4 d'octubre.