UV Gandia Logo del portal

III edició de la Fira Virtual UNIferia Grados: preregistre obert

Imatge virtual de la fira UNIferia.

Schedule: From 10 february 2021 to 24 february 2021. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 23:59.

 

Place: En línea

 
Description:

Del 22 al 24 de febrer de 2021 tindrà lloc UNIferia Graus, una Fira Virtual d’Estudis Universitaris que impulsa la CRUE. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que se celebra per tercer any, és facilitar que l’estudiantat que està decidint el seu futur acadèmic s’informe amb els serveis d’informació i orientació de les institucions que participen a través d’una plataforma virtual que permet superar les fronteres geogràfiques i temporals. Des del dia 10 de febrer està obert el preregistre per als visitants virtuals al web d’UNIferia.

Les universitats participants, entre les quals es troba la Universitat de València, a través del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), informen en línia i de manera personalitzada sobre la seua oferta acadèmica de grau, sistemes d’accés, beques i passes necessàries per a poder cursar estudis superiors. En el cas de la Universitat de València, s’oferirà atenció a través de canals de xat individualitzats, durant els tres dies de durada, de 10 a 14 h i de 16 a 18 h. 

 
Organized by:
 

Contact: coneixer@uv.es

 
More information: