UV Gandia Logo del portal

Cartell de la conferència
Trobades per la Sostenibilitat a la Universitat de València

La Universitat de València es troba immersa en un procés transformador transversal a tota la societat valenciana i el seu entorn mitjançant el projecte ODS: jo sí!, liderat pel Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat. Les Trobades per la Sostenibilitat a la UV pretenen ser un fòrum permanent de coneixement, debat i sensibilització sobre els reptes que tenim davant nostre, com a societat, amb la finalitat de buscar estratègies participades conduents a la implementació de l'Agenda 2030 per prendre consciència davant dels limitats recursos del planeta i emprendre conjuntament accions pel canvi. Per aconseguir aquest nou paradigma social i econòmic és necessari crear aliances amb l'administració pública valenciana, les organitzacions i el teixit empresarial. És missió de la Universitat provocar aquestes sinergies com a part del seu compromís social.

 

La primera trobada tindrà lloc el 28 de juny de 2021, on podrem dialogar amb Carlos Ledó, Fundador de Idai Nature, empresa valenciana guardonada per la Comissió Europea com la més sostenible d’Europa; Rebeca Torró, Secretària autonòmica de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum; Joaquín Nieto Sainz, Director de l’Oficina de l’OIT per a Espanya i Expert en l’Agenda 2030, Premi a la trajectòria personal en defensa de la Terra en 2003 i Premi APIA-Associació de Periodistes d’Informació Ambiental a 2002; i Adela Cortina, Catedràtica de Filosofia Moral i Política de la Universitat de València, Directora Acadèmica de la Fundació Ètnor, per a l’Ètica dels negocis i les organitzacions empresarials. La periodista Nuria García conduirà la taula y Elena Martínez, Vicerectora de Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, acomiadarà la jornada.

 

Volem convidar-te a que sigues partícip d’aquesta trobada, on podrem escoltar aquest ventall de veus provinents de diversos àmbits bàsics per a assolir un model social més sostenible.

 

Data: Dilluns, 28 de juny de 2021

Hora: 17.00 hores

Seu: Sala d'Actes de la Fundació Universitat-Empresa de València. Format híbrid. Gratuït

Inscripcions: https://enquestes.uv.es/index.php/411856?lang=es

 

Date 28 june 2021 at 17:00 to 18:45. Monday.

 
 
Place

Saló d'Actes d'ADEIT i en línia

 
Organized by

Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat, Sostenibilitat

UV Sostenibilitat

ADEIT

Càtedra Economia del Bé Comú

ONU.

www.uv.es/uvsostenibilitat

 

Contact sostenibilitat@uv.es

 
More information