UV Gandia Logo del portal

Oberta inscripció en web 'Smart Cities. Tecnologia i ciutadania'

Smart Cities

Schedule: From 10 october 2019 to 30 october 2019. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 23:59.

 

Place: Centre Sociocultural de l'Eliana. Plaça Jutge Comes s/n

 
Description:

Amb el títol “Smart Cities: tecnologia i ciutadania” la Universitat de València presenta la 2a edició de la Universitat de Tardor de l’Eliana fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de l’Eliana, i amb el finançament de la Diputació de València.

La tecnologia ens embolica i està present en cada vegada un major número de les activitats quotidianes de la ciutadania, al mateix temps que té un paper decisiu en el funcionament de les ciutats i els territoris. Aquests han de planificar com utilitzar la tecnologia per a cuidar i incrementar la qualitat de vida de les persones procurant un desenvolupament sostenible que permeta mantindre aquest estatus al llarg del temps. Una ciutat intel·ligent és un sistema de persones interactuant amb i per mitjà de fluxos d’energia, materials i serveis per a promoure el desenvolupament sostenible i la qualitat de vida. El plantejament serà intel·ligent mitjançant l’ús estratègic de la innovació i les infraestructures i serveis de tecnologies de la informació i de la comunicació per a la gestió urbana transparent i participativa que responga a les necessitats socials i econòmiques de la societat.

En aquesta edició s’abordaran diversos aspectes del desenvolupament de la tecnologia a les ciutats intel·ligents i el seu impacte sobre la ciutadania, amb especial atenció a la situació d’implantació de territoris intel·ligents a l’Eliana i en altres poblacions de la Comunitat Valenciana i de la resta d’Espanya.

 
Organized by:

Universitat de València en col·laboració amb la Diputació de València i l'Ajuntament de l'Eliana.

 

Contact: unitatsuport@uv.es

 
More information:
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy