UV Gandia Logo del portal

Universitat de la Tardor d'Oliva. 'Educació: Iguals i diversos'

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, organitza la segona edició d'aquesta Universitat Estacional, fruit de la col·laboració amb l'Ajuntament d'Oliva, la Diputació de València i Caixa Popular.

La Universitat de la Tardor d'Oliva segueix interessada a generar coneixement i estímul per al treball pedagògic en les comunitats educatives i en les polítiques socio-educatives municipals. Pretén ser, de nou, una oportunitat d'anàlisi i reflexió sobre qüestions soci-polítiques de l'educació del nostre temps.

L'objectiu és posar en relleu la importància d'alguns desavantatges socials davant l'educació, i la urgència de resoldre-les. Per a això volem contribuir a identificar i donar resposta, des de l'educació, a la diversitat de necessitats, capacitats i interessos que es fan presents en els processos d'ensenyament-aprenentatge; i, en conseqüència, tractarem de fonamentar un enfocament educatiu, i unes actuacions pedagògiques, tendents a eliminar barreres, exclusions, discriminacions o distincions.

Les sessions de treball pretenen impulsar una labor educadora, a l'escola i a la ciutat, que atenga adequadament la diversitat cultural, la igualtat entre gèneres, l'equitat social, en tot cas. En definitiva, vincular justament l'educació amb la igualtat d'oportunitats i la integració social.

Aquesta jornada és una iniciativa gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d'especialistes de la UV. La nostra Universitat, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, proposa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la investigació i la transferència del coneixement.

Enllaç inscripció: https://links.uv.es/KBZl88D

 

 

Date 27 october 2021 at 17:00 to 20:00. Wednesday.

 
 
Place

Centre Polivalent. Ronda sur s/n, Oliva

 
Organized by

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Oliva, Caixa Popular i la Diputació de València.

 

Contact unitatsuport@uv.es

 
More information