UV Gandia Logo del portal

'Patrimoni Artístic Valencià' a Alboraia

El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, amb la col·laboració del Departament d’Història de l’Art de la Facultat de Geografia i Història i el recolzament de Caixa Popular, presenta l’exposició 'Patrimoni Artístic Valencià', que pretén mostrar als ciutadans i ciutadanes la riquesa i diversitat dels béns històric artístics dels que gaudeix la societat valenciana.

A través dels 37 plafons que componen la mos-tra, s’ofereix un recorregut sintètic i visual de l’evolució del nostre patrimoni artístic des de la prehistòria fins al segle XXI. A més a més, el públic d’aquesta exposició coneixerà el ric ventall de tipologies patrimonials artístiques que com-partim al nostre territori. Així doncs, podrà vore aspectes de l’arquitectura (tant civil com militar o religiosa), de la pintura, de l’escultura, del paisatge construït, de la ceràmica, de les arts decoratives, de la música, de les arts gràfiques, de la fotografia o del cinema.

Per últim, descobrirà també el treball efectuat pel Departament d’Història de l’Art de la Universitat de València des de fa més de tres dècades en formació, investigació i gestió, als laboratoris, arxius i museus, en conservació i preservació, en difusió i tutela del bens artístics per a que pugam gaudir millor del nostre Patrimoni Artístic Valencià.

Inauguració: 30 setembre a les 12.00 ores 

 

 

ScheduleFrom 30 september 2021 to 30 october 2021. Every day at 12:00 to 18:00.

 
 
Place

Casa de la Cultura José Peris Aragó, Carrer Camí de la Mar, 1, 46120 Alboraia

 
Organized by

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb la col·laboració del Departament d'Història de l'Art, Caixa Popular i l'Ajuntament d'Alboraia.

http://projeccio.uv.es

 

Contact unitatsuport@uv.es

 
More information