UV Gandia Logo del portal

Cartell
'Más de dos décadas del Convenio Europeo del Paisaje en España'

Aquest 2021 es compleixen 21 anys de la Convenció Europea del Paisatge. Un tractat que ha suposat un profund canvi en la manera d'entendre i gestionar els nostres paisatges, i que ha propiciat la implementació de polítiques i instruments jurídic-tècnics en matèria de paisatge. Gràcies al Conveni, el paisatge ha passat a ser present en les nostres vides. A ser considerat un valor de tot territori i una oportunitat per al desenvolupament de les comunitats i la seua qualitat de vida.

 

És per això que, des de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, hem organitzat el Seminari “Más de dos décadas del Convenio Europeo del Paisaje. Logros y retos futuros”. El seu objectiu, conéixer i compartir com s'han anat materialitzant en les diferents regions d'Espanya els principis i valors del Conveni Europeu del Paisatge, els assoliments, les febleses i sobretot els reptes de futur.

El seminari tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre. L'assistència és gratuïta. El nombre de places és limitat per la qual cosa és recomanable inscriure's. Recordar-vos que també es retransmetrà en línia.

 
Schedule:
  • 1 december 2021 at 09:30 to 19:00. Wednesday.
  • 2 december 2021 at 09:15 to 19:00. Thursday.
 
 
Place

Facultat Geografia i Història

 
Organized by
 

Contact carlos.mp@uv.es

 
More information