UV Gandia Logo del portal

Escena Erasmus presenta "Una cançó per Europa"

  • May 31st, 2019
Image de la noticia

Enfrontaments, discussions, populismes, fronteres creixents, amenaces, baixesa moral, col·lapse, banderes renovades, somriures torts. Camina Europa cap a un nou abisme? Arribem al final d’un llarg temps de pau? Podem eixir d’aquesta cruïlla? Cap a on anem? Cap a on volem anar?

Presentem un espectacle en forma de comèdia i replet de cançons en directe de diferents èpoques i estils. Un espectacle per a tots els públics que pretén ser un crit d’optimisme i alegria davant de la foscor que sembla voler caure sobre nosaltres. “Una cançó per a Europa” és el cant a l’esperança d’un grup de joves de deu països que, amb el seu exemple, ens mostra que és possible creure en el demà i somriure, que el futur no ha de ser una tragèdia per molt que alguns la desitgen. Vencerem a la foscor amb la comèdia i amb l’alegria.

Escena Erasmus és un projecte convençut que la Unió Europea, amb els seus defectes, ha possibilitat un llarg temps de pau i concòrdia, i pot ser un espai d’esperança per al futur si no renuncia als seus valors fundacionals. Hui, més que mai, apostem per una Europa de les persones i de la cultura.

Dijous 11 de juliol, 22.30h. Jardí de la Casa de la Marquesa