UV Gandia Logo del portal

Concert de Nadal 2017 a Gandia

  • December 19th, 2017
Image de la noticia

El Teatre Serrano va acollir, el passat 13 de desembre de 2017, el tradicional Concert de Nadal que la Universitat de València organitza a la capital de la Safor. Eixe any, i amb motiu del desé aniversari del Centre de Gandia, el concert va estar oferit per l’Orquestra Filharmònica de la Universitat acompanyada pel Cor de Dones ‘A cau d´orella’.

El repertori va incloure peces de Brahms, Guinovart, Txaikovski o Borodin.

‘A cau d’orella’ està format per un grup de dones d’àmplia formació musical, tant vocal com instrumental. La formació d’aquest cor sorgeix a arrel de la proposta de la seua directora, Mònica Perales. Ha realitzat gires de concerts per Saragossa, Hondarribia, Vitòria, Santander, Lleó, etcètera. I ha actuat per a diferents cicles i sales de la Comunitat Valenciana, entre els quals destaquen els organitzats pels ajuntaments de Godella i de Vila-real, i l´Aula de Música de la Universitat de València. El 2017, ´A cau d’Orella´ publicà el seu primer CD amb el segell Enalth.

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (OFUV) fou creada l’any 1995. Té una plantilla de 80 joves músics, majoritàriament universitaris, l’edat mitjana dels quals és de 20 anys. La seua finalitat és proporcionar-los una formació d’alta qualitat en interpretació orquestral, amb professorat especialitzat per a cada una de les famílies instrumentals. Des que es va fundar fins a l’any 2010 va estar dirigida per Cristóbal Soler i des de 2011 n’és el director titular Hilari Garcia.

Links: