UV Gandia Logo del portal

  • Universitat de València

´El patrimoni cultural valencià´

  • November 23rd, 2017

Fins el 23 de novembre de 2017 es va poder visitar a Gandia la mostra ´El patrimoni cultural valencià´, produïda pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial. Aquesta exposició tenia com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes una mostra de l’amplitud i riquesa del patrimoni cultural, artístic, sociològic, paisatgístic i històric del qual gaudeix la societat valenciana.

Prenent com a punt de partida la publicació ´Atlas del patrimonio cultural valenciano´ (Universitat de València, 2011), a través dels 36 plafons que componien la mostra, s’abordava des del Paleolític fins a les festes catalogades d’interés, passant per l’arquitectura militar, l’art o els paisatges, entre moltes altres manifestacions patrimonials.

En la seua elaboració hi va participar una trentena d’especialistes de diferents disciplines de la Universitat de València i es va comptar amb el patrocini de Caixa Popular i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

L’exposició es va exhibir a la planta baixa de la seu del Centre de Gandia de la Universitat de València al carrer Tossal.

Links:

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy