UV Gandia Logo del portal

  • Universitat de València

Activitats al voltant de l´exposició ´L´incendi i la paraula´

  • April 9th, 2017

´Apropa´t a l´art´ és el programa d´activitats organitzades al voltant de l´exposició de l´artista valenciana Mery Sales ´L´incendi i la paraula´, que s´ha exhibit a la Sala Coll Alas de Gandia fins el 8 d´abril de 2017. El programa contemplava una taula redona, un cinefòrum i visites guiades amb l´autora.

L´Ajuntament de Gandia, amb la col·laboració del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València i de la Unitat d´Igualtat, prepararen tot un conjunt d´activitats al voltant de l´exposició ´L´incendi i la paraula´, produïda per la Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València, que es pogué visitar a la Sala Coll Alas fins el 8 d´abril.

El dia 1 d´abril es va fer una visita a la mostra amb companyia de l´autora, Mary Sales. També es realitzaren visites guiades els dies 31 de març i 7 d´abril. En aquesta ocasió, la visita es realitzà per personal del Departament de Cultura de l´Ajuntament de Gandia.

Mentre, dimecres 22 de març, es va projectar la pel·lícula ´Hannah Arendt´. El cinefòrum va estar conduït per Honorato Ruiz, a la Sala de la Marquesa.

El programa contemplava també la realització d´una taula redona que portava per títol ´Converses sobre Hannah Arent. Pensar sense baranes´, en la que participaren el catedràtic de Filosofia del Dret de la Universitat de València Javier de Lucas, la periodista Maria Tomàs i l´autora de l´exposició, Mery Sales. La taula va ser el dia 24 de març al Centre Internacional de Gandia de la Universitat.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy