UV Gandia Logo del portal

´La Universitat de València i els seus entorns comarcals: la Safor´

  • June 1st, 2016

La mostra es pretén constituir com a una representació d’algunes de les característiques bàsiques de la comarca i així incidir en la investigació, la formació i la difusió del coneixement sobre aquest espai.

L´exposició ´La Universitat de València i els seus entorns comarcals: La comarca de La Safor´ està formada per 23 panells elaborats per distints professors de la Universitat de València així com per alguns investigadors locals.

L´objectiu d´esta mostra és realitzar un repàs pels trets més característics de la comarca: la geografia, el paisatge, les zones humides, el turisme, el patrimoni artístic, l’estructura territorial i el desenvolupament, la literatura, l’educació, les festes o els pobles que conformen la comarca.

L’exposició, que ha estat comissariada per Josep Montesinos i Pau Rausell, va ser inaugurada el  22 d’octubre de 2015 a Gandia. Després d´un primer període d´itinerànciaamb èxit d´acollida pels pobles de La Safor, visitant  Benifairó de la Valldigna, Rafelcofer i Tavernes de la Valldigna, la mostra tenia previst el seu recorregut per la comarca visitant noves localitats.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy