UV Gandia Logo del portal

Inici de les classes de la Universitat dels Majors a Gandia 2018-19

  • October 2nd, 2018
Image de la noticia

La primera setmana d´octubre de 2018 es van iniciar les classes de tots els cursos de l´itinerari d´Humanitats i Ciències Socials que s´imparteix a Gandia. Més de 600 alumnes i una trentena de professors prenen part en aquesta edició.

Com cada any, l´arribada del mes d´octubre és el de l´inici de les classes a la Universitat dels Majors de Gandia. Al llarg de esta setmana s´iniciarà l´activitat en tots els nivells. Enguany s´incorporen un centenar d´alumnes nous que conformaran el primer curs i l´espera activa.

La Universitat dels Majors, en el que participen alumnes tant de La Safor com d’altres comarques veïnes, està destinada al les persones de 50 anys o més amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura. 

S’implanta a Gandia el curs 2007-2008 mitjançant un itinerari d’Humanitats i Ciències Socials. En concret es tracta d’un itinerari de 600 hores distribuïdes en tres cursos acadèmics de 200 hores cadascun. Cada curs es distribueix en dos quadrimestres i en cada un d’ells s’imparteixen dos assignatures troncals, de manera que en acabar el curs cada alumne ha cursat un total de quatre assignatures. L´oferta d´assignatures troncals es completa amb un ampli ventall d´optatives a escollir en funció dels interesos de l´alumnat. Tota l´oferta està impartida per professorat de la Universitat de València.