UV Gandia Logo del portal

Oberta la matrícula del curs '(De) construint la música'

  • UVGandia
  • September 18th, 2019
Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.
Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

Enguany, el Concert de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València arriba a Gandia acompanyat del curs '(De) construint la música: anem de concert'. Una proposta impulsada des de l'Àrea d'Activitats Musicals de la Fundació General de la Univesritat i que compta amb el suport del CEFIRE de Gandia. L'objectiu no és altre que proporcionar a l'alumnat els coneixements bàsics en el camp del llenguatge harmònic i l'audició musical que els permeta escoltar "d'una altra manera" el concert de l'Orquestra Filharmònica amb la que culminarà aquesta experiència docent.

L'Àrea d'Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València, el CEFIRE i UVGandia organitzen aquest curs, que es desenvoluparà els dies 14 i 17 d'octubre a la Casa de la Marquesa i el Teatre Serrano.

Dilluns 14, la sessió començarà a les 16:30 hores i en ella es parlarà sobre l'evolució del llenguatge harmònic, la psicologia de l'audició musical i s'explicarà què és un concert com a format musical. Aquestes sessions, que tindran lloc a la Casa de la Marquesa, seran impartides per Hilari Garcia, Judit Gual i Maria Romero. Mentre, dijous 17, el professor Daniel Vidal parlarà als assistents sobre Mozart o Debussy. A continuació, els assistents podran escoltar el concert d'obertura de curs que oferirà l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València a Gandia.

El curs compta amb matrícula gratuïta. A més, els alumnes de la Universitat del Majors de Gandia obtindran un crèdit de lliure elecció per la seua assistència.

LA MATRÍCULA ES POT FORMALITZAR EN EL SEGÜENT ENLLAÇ

 

PROGRAMA DEL CURS

…………………………………………………………………………………………………………

Dilluns 14 d’octubre de 2019 // Casa de la Marquesa.

16:30 h. Recepció i signatures.

16.45 h. - 17.45 h. L’evolució del llenguatge harmònic: a la recerca de la modernitat. Hilari Garcia.
18.00 h. - 19.00 h. Musique: psicologia de l’audició musical. Judit Gual.

19.15 h. - 20.15 h. Anem de concert!. Maria Romero i Victoriano Goterris.

 

Dijous 17 d’octubre de 2019 // Teatre Serrano.

17.30 h. Recepció i signatures.

17.45 – 18.45 h. De Mozart a Debussy... passeig (de)constructiu a mode de preludi. Daniel Vidal.

19.30 h. Concert per l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, dirigida per Beatriz Fernández Aucejo.