UV Gandia Logo del portal

Gandia acull la cloenda de la Winter School ‘Robert Roe & Bernhard Wilpert’, del Màster Erasmus Mundus en psicologia del treball

  • UVGandia
  • February 27th, 2020
Image de la noticia
Cloenda de la Winter School 2020

El acte va tenir lloc el passat divendres, 28 de febrer, a la Casa de la Marquesa de Gandia i comptà amb la participació de Jorge Hermosilla, Vicerector de Projecció Territorial i Societat, Carmen Fuster, regidora d'educació de l'Ajuntament de Gandia, Vicente Martínez, coordinador del màster i Cristóbal Súria, gerent de la Fundació General de la Universitat de València.

El passat dia 28 de febrer va finalitzar l'estada a Gandia dels 50 estudiants del màster Erasmus Mundus en psicologia del treball, les organitzacions i els recursos humans que durant els últims quince dies han estat realitzant la Winter School d'aquest màster. Aquesta vesprada va tenir lloc l'acte de cloenda i en ell s'entregaren els premis als millors projectes elaborats pels equips de treball en esta fase presencial.  A continuació, va tenir lloc la part institucional de l'acte en la que participaran el  Vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla, la regidora d'educació de l'Ajuntament de Gandia, Carmen Fuster, el coordinador del màster, Vicente Martínez, el coordinador d'aquesta Winter School, José Maria Peiró,  i Cristóbal Súria, gerent de la Fundació General de la Universitat de València. En aquesta part de l'acte, els organitzadors d'aquesta escola d'hivern volen, a més, mostraren el seu reconeixement amb el Centre de Gandia de la UV i la Fundació General per la col.laboració establerta aquestos anys i que han permet que la Winter School  ‘Robert Roe & Bernhard Wilpert’ tinga la seua seu a Gandia des de fa 10 anys.

L’objectiu fonamental d’aquesta Escola d’Hivern és el desenvolupament de competències professionals (el que implica l’adquisició de coneixements, habilitats i actituds) per al disseny d’intervencions en l’àmbit del desenvolupament organitzatiu i dels recursos humans, en un context internacional i amb una aproximació que combina la perspectiva global i la local. La formació en aquesta ´Joint Intensive Learning Unit´ del Màster Erasmus Mundus en WOP-P té tres fases: la primera, de treball en equips virtuals compostos per membres de diverses universitats i països; la segona, amb caràcter presencial en règim d’internat que es realitzarà a Gandia les properes dues setmanes; i la tercera comprèn el treball final d´integració, realitzat a distància amb el suport de l’Aula Virtual de la Universitat de València.

Enguany, han arribat a Gandia 53 estudiants procedents de Bolivia, Canada, Georgia, Germany, Italy, Indonesia, Jamaica, Netherlands, Paraguay, Peru, Philipines, Portugal, Servia,  Tajiskistan, Tunísia, United State i Espanya. El grup d’alumnes ha estat acompanyat per huit professors procedents de distintes universitats de tot el món.

Aquest màster s’imparteix pel consorci de cinc universitats europees (Barcelona, Bolonya, Coïmbra, i València) i amb la col·laboració de cinc universitats no europees associades (Universitat de Brasília a Brasil, la Universitat de Guelph a Canadà, la Universitat de Baltimore, el Florida Institute of Technology, el Illinois institute of Technology d'EEUU i la Universitat de Puerto Rico.