UV Gandia Logo del portal

Enquesta per a sondejar els interessos dels alumnes de la Universitat dels Majors

  • May 4th, 2020
Image de la noticia

El Centre Internacional de Gandia remeteix als alumnes de la Universitat dels Majors un qüestionari amb el que es busca conèixer els hàbits de l'alumnat durant el temps de confinament així com sondejar la intenció de matrícula de cara el curs vinent.

La crisi sanitària ens ha obligat a canviar les nostres rutines de treball i adaptar-nos a les noves circumstàncies. Pel que respecta la Universitat dels Majors, el CIG-UV ha posat en marxa "Unimajors a casa", un projecte amb el que es pretén que la Universitat dels Majors continue viva aquest curs encara que siga a l'altre costat de la pantalla. A més, des del centre es treballa ja per dissenyar el proper curs 2020/2021.

És per això que, amb la intenció d'adaptar-nos al màxim als interessos dels alumnes s'ha elaborat aquesta enquesta. La primera intenció és conèixer els hàbits de les alumnes i els alumnes durant els mesos de confinament: la utilització de l'aula virtual, de les noves tecnologies, les víes de comunicació etc. I en segon lloc, i no menys important, explorar els seus interesos i inquietuts de cara el curs vinent. Un curs que es trobarà marcat pels condicionants que ens marque la crisi de la COVID19.

L'enquesta ha estat remesa a l'alumnat d'Unimajors per mail. Es considera important que es dedique una estona a contestar-la i que  cada alumne/a conteste sols una vegada per tal que el sondeig siga el més efectiu possible. Si alguna persona, matriculada a la Universitat dels MAjors, no ha rebut el qüestionari cal posar-se en contacte amb la secretaria del centre bé a través del mail uvgandia@uv.es o al telèfon 96 204 48 20.

A més, en els propers dies es publicarà la informació relativa a la preinscripció per al curs 2020/2021.