UV Gandia Logo del portal

La Universitat de València presenta una programació en línia de la Universitat d’Estiu a Gandia

  • UVGandia
  • June 25th, 2020
Una imatge de l'edició de l'any passat

La crisi de la COVID 19 ha obligat a la suspensió de tota l’activitat presencial de la Universitat de València, una situació que també afectarà la programació de la Universitat d’Estiu de Gandia que tindrà enguany una edició en línia per primera vegada en la seua història.

L’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible seran el tema central de la 37 Universitat d’Estiu de Gandia que tindrà lloc entre el 17 i el 24 de juliol. En aquests moments, es perfila la programació d'una edició en línia que inclourà conferències, cursos i activitats de divulgació. A més, des de l’organització es pretén mantenir l’oferta cultural de la UEG que sempre ha estat un dels seus trets més característics.

El programa acadèmic de l’edició pretén apropar a l’estudiantat i la ciutadania els objectius de desenvolupament sostenible prestant especial atenció a les persones, el planeta, la prosperitat, la pau i les aliances. Des de la Universitat s’entén que els objectius de desenvolupament sostenible són l’instrument necessari per aconseguir un món més igualitari, més just i més ecològic. La programació completa es donarà a conèixer en els propers dies.

Aquesta edició de la Universitat d’Estiu serà, a més, la primera dirigida per Carme Melo, directora del Centre Internacional de Gandia des del passat mes de març. Melo és professora del Departament de Geografia de la Universitat de València i membre de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) i del grup d’investigació-acció Recartografías.