UV Gandia Logo del portal

L'Orquestra Filharmònica ofereix el concert de Nadal hui dilluns 21

  • December 16th, 2020
Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

La cita serà a les 19.30h al Teatre Serrano de Gandia. L'entrada és gratuïta però per qüestions de control d'aforament caldrà reservar-la amb antelació.

Un any més la Universitat de València vol celebrar les festes nadalenques amb el tradicional Concert de Nadal a càrrec de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Sota la batuta de Beatriz Fernández, l'agrupació musical interpretarà Octandre de Edgar Varese i Petita Suite per a cordes en la menor de Carl Nielsen. A més, també interpretaran Pastroral d'été d'Arthur Honegger i les Quatre Stagioni de Giuseppe Verdi. 

Per qüestions de seguretat sanitària l'aforament del teatre és molt limitat és per això que l'entrada caldrà reservar-la a: https://ir.uv.es/uvgandia/ConcertNadal

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (OFUV) fou creada l’any 1995. Té una plantilla de 80 joves músics, majoritàriament universitaris, l’edat mitjana dels quals és de 20 anys. La seua finalitat és proporcionar-los una formació d’alta qualitat en interpretació orquestral, amb professorat especialitzat per a cada una de les famílies instrumentals. Des que es va fundar fins a l’any 2010 va estar dirigida per Cristóbal Soler, posteriorment per Hilari Garcia i en l'actualitat per Beatriz Fernández.

 

Links: