UV Gandia Logo del portal

La Universitat de València participa en la I Plaça del llibre de Gandia

  • UVGandia
  • May 26th, 2021
I Plaça del llibre de Gandia

Publicacions de la Universitat de València participarà en aquest gran encontre de la literatura en valencià a través de la presentació de dos llibres: "El patrimoni artistic valencià" i "El cost humà de la repressió al País Valencià".

Per primera vegada Gandia acull, des de demà dijous, la I Plaça del llibre. Es tracta del gran encontre de la literatura en valencià que se celebrarà a la Plaça Rei Jaume Primer entre el 27 i el 30 de maig. En aquest encontre hi participaran 15 editorials, així com les 3 llibreries de la ciutat.

Publicacions de la Universitat de València també estarà present. I en aquest marc es realitzaran dues presentacions. La primera tindrà lloc el dijous 27 de maig a les 12h i serà la presentació de "El patrimoni artistic valencià" un llibre editat conjuntament amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat. L'acte comptarà amb la presència de Felipe Jerez, coordinador del llibre, i Carme Melo, directora del Centre Internacional de Gandia de la UV.

La segona cita serà diumenge 30 a les 17.30h amb la presentació del "El cost humà de la repressió al País Valencià (1936-1956)". Aquesta presentació comptarà amb la participació de l'autor del llibre, Vicent Gabarda, qui estarà acompanyat per Eladi Mainar, doctor en història.