UV Gandia Logo del portal

Últims dies per visitar l'exposició "Claves ecofeministas"

  • UVGandia
  • September 27th, 2021
Image de la noticia

Aquesta setmana finalitza la mostra "Claves ecofeministas: crear nuevos imaginarios" de l'artista hipermèdia Verónica Perales. L'exposició, que està a Gandia des del passat mes de juliol, està patrocinada per la Unitat d'Igualtat.

Fins el proper divendres 1 d'octubre es podrà visitar a la sala d'exposicions del Centre Internacional de Gandia la mostra "Claves ecofeministas: crear nuevos imaginarios".  L’exposició, realitzada sobre cartró-ploma, recull el procés de creació de les il·lustracions que l’artista hipermèdia Verónica Perales va realitzar per al llibre Claves Ecofeministas. Para rebeldes que aman a la Tierra y a los animales (Plaza y Valdés, 2019), de la reconeguda escriptora, filósofa ecofeminista y professora Alicia Puleo.  Es tracta, a més, d'una proposta innovadora ja que tots els cartells estan acompanyats per còdigs QR amb tota la informació. 

Aquest treball busca abordar, des de les imatges, temàtiques transversals d'inqüestionable actualitat com són la violència masclista cap a les dones, l’androcentrisme en les anàlisis de la situació mediambiental, la necessitat d'introduir la coeducació en els nostres sistemes educatius, la femininització de la pobresa, la rellevància de les cures i d’altres relacionats, molts pertanyents a l'agenda feminista general.

Durant aquesta setmana la mostra es podrà visitar en horari de 9 a 20h a la sala d'exposicions de la Universitat de València a Gandia situada al carrer Tossal, 8, en la planta baixa del CIG-UV.