UV Gandia Logo del portal

Els alumnes d'Unisocietat es reuneixen a Gandia

  • May 9th, 2018
Trobada alumnes Unisocietat

Amb motiu del desé aniversari del Centre de Gandia de la Universitat de València, el passat 4 de maig, es reuniren a la capital de la Safor els alumnes més veterans del programa Unisocietat. L´acte, que va tindre lloc al Teatre Serrano, va estar presidit pel vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla; l´alcaldessa de Gandia, Diana Morant; i el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

Més de 300 persones procedents de les 10 seus actuals d´Unisocietat es donaren cita a Gandia per a participar en aquest acte. Després de la recepció institucional, en la que participaren els principals representants de les institucions implicades en el projecte, els assistents escoltaren la conferència del neuròleg José Miguel Láinez que portava per títol ´¿Cómo mantener joven nuestro cerebro?´. Láinez és cap de servei de Neurologia de l´Hospital Clínic Universitari de València i professor de la Universitat de València, a més de vicepresident primer i vocal de l´Àrea de Relacions Institucionals de la Junta Directiva de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN).

Després de la part més acadèmica, els alumnes visitaren els edificis més emblemàtics de Gandia. D´aquesta manera van poder vore el Palau Ducal, la Col·legiata, l´Ajuntament o el Museu de Santa Clara. A més, aprofitaren la seua estada a la capital de la Safor per a visitar l´exposició ´Memòria de la modernitat´, que reuneix el fons artístic de la Diputació de València i que, actualment i fins l´agost, es troba a la Casa de la Cultura Marqués de González de Quirós.

El dia acabà amb un dinar de germanor en el que els alumnes de les distintes seus aprofitaren per a realitzar un intercanvi de parers i d´experiències.

Actualment, el programa Unisocietat s´imparteix a 10 localitats valencianes: Cullera, Ontinyent, Quart de Poblet, Requena, l'Eliana, Massamagrell, Paterna, Alzira, Benetússer i Gandia.