UV Gandia Logo del portal

Unimajors enceta nou curs al Centre de Gandia

  • October 17th, 2016
Unimajors, a Gandia

El Centre de Gandia (CG) acull els alumnes del programa Unimajors en el nou curs acadèmic 2016-2017 des del passat dia 4 d´octubre. Un any més aquest programa implantat a Gandia des de fa ja quasi una dècada es retroba amb els estudiants veterans de la Safor i les comarques veïnes.

Així mateix, el CG obri també les seues portes per primera vegada als alumnes de nou ingrés d’Unimajors, que s’estrenen bé amb primer o en espera activa. A tots els uneix ser majors de 50 anys així com una gran inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

Els primers en començar les classes han estat els alumnes de tercer, quart i cinqué que han rebut la benvinguda del director del CG, Emili Aura: “Comptem amb un gran equip de professionals i professors així com amb els materials adequats per a oferir l’aprenentatge de qualitat que mereixen els nostres estudiants, amb la garantia de la Universitat de València, una de les universitats públiques d’excel·lència del nostre país”, ha afirmat.

Més de 500 persones cursaran l’itinerari d’Humanitats i Ciències Socials entre alumnes de primer i segon cicle, cursos d’espera activa i seminaris. Enguany destaquen les 87 noves inscripcions per a primer curs, la bona acollida de noves optatives com Ioga o Neurofelicitat i Benestar, i la ponència de l’exdirector del Centre Josep Montesinos en la darrera de les conferències d’art.

Geografia, Història o Dret es troben entre les assignatures que cursaran al llarg de l’any els Unimajors, impartides per professionals reconeguts, com ara Julio Fernández, degà de la Facultat d’Infermeria, o Sacra Pinazo, una de les impulsores del programa a Gandia.

Aura ha volgut aprofitar l’inici del curs per a convidar els alumnes a participar de les classes, conferències, excursions, encontres i resta d’activitats que organitza el Centre.