UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

Xeraco acull una nova edició del curs sobre la violència a l´escola

  • 17 abril de 2018
Cartell del curs sobre la violència a escola

El curs, que tindrà una duració de 10 hores, es desenvoluparà en abril i abordarà temes com ara el bullying, la hiperconnectivitat a les xarxes socials, la manca d´autoritat o la relació dels adolescents amb les drogues. El curs compta amb el reconeixement del Servei de Formació Permanent de la UV.

Ja està oberta la matrícula del segon curs de formació ´La violència a l´escola´, que es desenvoluparà a la Casa de la Cultura de Xeraco el proper mes d´abril en horari de vesprada.

La primera sessió serà dilluns 16 d´abril i en ella la professoraMarta Marcos parlarà sobre ´Hiperconnectivitat a les xarxes socials´. Marcos és psicòloga especialitzada en addiccions tecnològiques  i membre de l´equip d´investigació de la Universitat de València que analitza aquests temes. Mentre, dimecres 18 d´abril, la professora Jessica Ortega parlarà sobre el  bullying. Ortega forma part del personal investigador del Departament de Psicologia Social de la Universitat de València i està especialitzada en l´àmbit de la convivència escolar.

La següent setmana el curs continuarà amb la conferència ´Autoritat i manca d´autoritat davant dels menors´, impartida pel professor José Cantó, del Departament de Didàctica i Ciències Experimentals de la Universitat. Serà dilluns 23 d´abril. El curs finalitzarà dimecres dia 25 amb una conferència sobre la relació entre les drogues i els adolescents, impartida per José Antonio Giménez, professor de Psicologia Bàsica de la Universitat de València i especialista en drogodependències.

Totes les sessions tindran lloc a la Casa de la Cultura de Xeraco en horari de 18 a 20:30 hores. Aquest curs està organitzat pel Centre de Gandia de la Universitat de València, en col·laboració amb els ajuntaments de Xeraco i de Xeresa, i el CEFIRE de Gandia.

La matrícula, que és gratuïta, es pot formalitzar en aquest enllaç.